-->
Доставка
Заявки Може да подавате Вашите заявки 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.  Ще се постараем да откликнем максимално бързо. Разполагате с опция да следите статута на Вашата поръчка чрез Вашия регистриран профил.


Доставка

 Всички стоки, поръчани от "Артех Лайн" се доставят до посочен от Вас адрес. Ако ще Ви е по-удобно пратката да бъде адресирана "до поискване" в офиса на куриера в дадения град го упоменете в поле "коментар", когато осъществявате Вашата заявка. Важно е, ако куриерът разполага с повече от един офис във Вашето населено място да упоменете точно в кой от офисите му искате да пристигне пратката (точен адрес на офиса на куриера).

 Доставките се осъществяват чрез куриерска фирма Еконт или  Спиди. Срокът за доставка е до 3 работни дни след потвърждаване на Вашата заявка. Ако изрично не сте упоменали в поле "коментар", че желаете куриерската услуга да бъде експресна (до 1 работен ден), то ние ще Ви я изпратим като икономична (до 3 работни дни). За град София разносът е в рамките на 1 ден. Куриерска услуга е за Ваша сметка, според тарифата на Еконт или Спиди. Може да изчислите Вашата пратка на http://www.econt.com/tariff-calculator/ или   www.speedy.bg/calculate/.


  При покупка над 150лв куриерската услуга е за сметка на Артех лайн ЕООД.

  Заплащането на продуктите се извършва чрез услугата "Наложен платеж".  За международни заявки и поръчки плащането се извършва предварително по банков път.


Рекламации Съгласно ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ в 7 дневен срок считано от деня следващ получаването на стоката, Вие можете да се откажете от доставените от нас стоки и да ги върнете в нашия офис или чрез куриер, като изцяло заплащате необходимите транспортни разходи.
При подаване на рекламация потребителят задължително прилага и документите, на които се основава претенцията:
* касова бележка или фактура;
* протоколи, актове или други документи, установяващи несъответствието на стоката или услугата с договореното;
* други документи, установяващи претенцията по основание и размер. Върнатите продукт трябва да бъдат със запазен търговски вид, в оригинална опаковка и със съпровождащата го документация.

Условия за ползване

Уважаеми клиенти,
Моля прочетете внимателно Общите условия за пазаруване чрез магазина за електронна търговия на фирма Артех Лайн ООД.

ОБЩИ УСЛОВИЯ
В настоящият текст са посочени Общите условия, съгласно които Артех Лайн ООД предоставя Услуги, посредством Интернет магазина Артех Лайн. Тези условия обвързват всички потребители. Потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва настоящите Общи условия.

РЕГИСТРАЦИЯ НА КЛИЕНТ 
Всяко физическо или юридическо лице, което извършва покупка чрез магазина за електронна търговия Артех Лайн, трябва да създаде свой клиентски профил с индивидуално потребителско име и парола. Чрез създаването на клиентски профил регистрираното лице има правото да извършва поръчки за закупуване на стоки, предлагани от магазин Артех Лайн, както и да отказва изпълнението им по надлежният ред. Фирма Артех Лайн ООД си запазва правото да отказва достъп, да прекратява регистрация на клиент, да премахва или редактира съдържание, или да отказва изпълнение на поръчки по свое усмотрение. Ако бъде отказана поръчка, то ще бъде без разход за Клиента.

ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА СТРАНИТЕ
Магазин Артех Лайн се задължава да достави поръчаната стока в договорения срок.

Магазин Артех Лайн не носи отговорност за неверни данни, посочени от производителя /вносителя/ на стоката.

Магазин Артех Лайн не поема задължението да извърши доставка на посочен неверен адрес или телефон.

Магазин Артех Лайн не носи отговорност за забавяне или невъзможност да изпълни задълженията си, при възникването на обстоятелства извън контрола на магазин  Артех Лайн.

Клиентът има право да иска връщането на стоката при:
• Установени липси в опаковката на стоките.
• Несъответствие с поръчаният модел, размер на стоките
• Дефекти, причинени при транспортиране на стоката /не се подписва придружаващата дставката документация/
• Несъответствие с поръчаната търговска марка на продуктите
• Разлика в цената на поръчаните стоки Рекламации се предявяват съгласно описаните условия в специалния раздел Доставки и Рекламации.

Клиентът има право, без да дължи обезщетение, да се откаже от покупката в срок от 7 (седем) дни, считано от деня, следващ доставката на стоката. Върнатите продукти трябва да бъдат със запазен търговски вид, в оригинална опаковка и със съпровождащата документация. Разходите по връщането на стоката са за сметка на Клиента. Във всички случаи на връщане на стоката трябва да бъде предварително уведомен представител на магазин Артех Лайн. Може да се поиска допълнителна информация, за да се докаже несъответствие между поръчани и доставени стоки или видими дефекти по тях.

Клиентът се задължава да:
• Посочи актуален и верен адрес на доставка и телефон за контакт
• Заплати цената на поръчаните стоки, и другите съпътстващи разходи – доставка, такси за банкови преводи, допълнителна опаковка и др.
• Получи поръчаните стоки
• Опази в тайна потребителското си име и парола, за да се избегнат злоумишлени действия на трети лица
• Не прави фиктивни поръчки
• Не подава невярва информация за продуктите
• Не нарушава чужди имуществени или неимуществени, абсолютни или относителни права и интереси
• Спазва действащото законодателство на Република България и настоящите Общи условия за пазаруване в магазин Артех Лайн.

СНИМКИ, ИЛЮСТРАЦИИ И ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТ
Публикуваните в този сайт и снимки и описание на продуктите са информативни. Конкретните характеристики на продуктите може да се намерят в сайтовете на производителите.

ПРАВНО РЕГУЛИРАНЕ
За всички неуредени въпроси от настоящите Общи условия между магазин  Артех Лайн и клиента се прилагат разпоредбите на действащото законодателство на Република България.Печат Печат

Профил

Продукти

Информация